Košarka

Karmelo sumirao poslednji napad Lejkersa: Očekivao sam da će Lebron rešiti meč

Komentari

Autor: Euronews

10/03/2022

-

11:34

Karmelo sumirao poslednji napad Lejkersa: Očekivao sam da će Lebron rešiti meč
Karmelo sumirao poslednji napad Lejkersa: Očekivao sam da će Lebron rešiti meč - Copyright Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Lejkersa Karmelo Entoni, komentarisao je poslednji napad ekipe iz Los Anđelesa u regularnom toku utakmice protiv Hjustona, kada je promašio šut za pobedu.

Poslednjeplasiran tim Zapada slavio je pred svojim navijačima nakon produžetaka 139:130. U finišu regularnog dela Lebron Džejms je mogao da donese pobedu, ali se ipak odlučio da uposli Entonija, pa je meč završen 120:120.

"Lebron je išao ka košu i pomislio sam da će sam završiti akciju. Izvukao sam se na trojci, a on mi je nenadano dodelio loptu. Nisam u potpunosti bio spreman. Video sam posle na snimku da je i on bio van balansa. Šteta je što smo izgubili protiv Hjustona, ovo smo morali da pobedimo", rekao je Entoni.

 

 

Mlada ekipa Roketsa, nošena svojim navijačima, otvorila je produžetak 10:0 serijom, da bi do kraja dodatnog perioda pogodila čak pet trojki.

Džejms je posle utakmice priznao da je možda mogao da odluči meč, ali da nije bio siguran u sebe pošto je izgubio balans pod košem.

"Imao sam otvorenu poziciju na početku ulaza, dobro su me čuvali, napravio sam dva duga koraka, izgubio balans i za sekund sam već bio iza table. Možda sam mogao da položim loptu u koš ranije, ali nisam bio siguran da ću ga dati, pa sam se odlučio za Karmela. Hjuston je odigrao odličnu utakmicu, posebno u produžetku gde su iskoristili momentum i pogodili važne šuteve", zaključio je Lebron.

Lejkersi od Ol-star pauze imaju učinak 1-6, nalaze se na devetom mestu Zapada i do kraja regularnog dela sezone im predstoje velike borbe za plej-of.

Komentari (0)

Sport