Košarka

Obradović pred Budućnost: Može mnogo toga da odluči

Komentari

Autor: Tanjug

12/03/2022

-

16:02

Obradović pred Budućnost: Može mnogo toga da odluči
MN press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana gostovaće u nedelju ekipi Budućnosti u Podgorici, u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener Partizan Željko Obradović rekao je da očekuje težak meč, koji će početi u nedelju u 19.00.

"Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog tima. To je utakmica koja dosta toga može da odluči. Oni su u stanju da odigraju veoma dobro, to su pokazali u toku cele sezone. Tako su igrali i protiv nas u Beogradu, bilo je neizvesno do same završince. Očekuje nas teška utakmica", rekao je Obradović za TV Partizan.

Kapiten Rade Zagorac ističe da će hrabrost i koncentracija biti ključni za eventualnu pobedu u Podgorici, gde su beogradski crno-beli poslednji put slavili u sezoni 2013/14.

"To je svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je rivalstvo između nas onakvo kakvo imamo sa Zvezdom, ali je veoma živopisno, uvek su kvalitetne utakmice. Budućnost je napravila dobar tim, sa dobrim trenerom. To je utakmica koja može da nam mnogo da nam donese, ali i da nam oduzme, ako ne budemo na nivou na kome želimo. Hrabrost, odlučnost i koncentracija biće potrebni za pobedu u Podgorici", rekao je Zagorac.

Crno-beli ovaj duel dočekuju sa škorom 17/3, dok su Podgoričani na učinku od 14 pobeda i četiri poraza, uz dve utakmice manje.

Komentari (0)

Sport