Košarka

Aleksandar Džikić: Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener

Komentari

Autor: Euronews

12/03/2022

-

16:48

Aleksandar Džikić:  Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener
Aleksandar Džikić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da njegova ekipa mora da sve od sebe jer je očekuje važan meč protiv Partizana.


Budućnost sutra od 19 sati u "Morači" dočekuje beogradski Partizana u derbiju 22. kola regionalne ABA lige.

"Igramo utakmicu pred rasprodatom dvoranom. Igramo protiv punog sastava odličnog protivnika. Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener. Igramo važan meč za plasman u regionalnom takmičenju. Moramo da damo sve od sebe", rekao je Džikić za klupski sajt.

Budućnost nakon 18 odigranih mečeva ima skor 14-4 na četvrtom mestu na tabeli ABA lige, dok je Partizan sa dve utakmice više na učinku 17 pobeda i tri poraza trenutno lider regionalnog takmičenja.

Budućnost nakon 18 odigranih mečeva ima skor 14-4, dok je Partizan sa dve utakmice više na učinku 17 pobeda i tri poraza. Košarkaš Podgoričana Vladimir Micov izjavio je da njegov tim ima šanse protiv Partizana.

Iako dugo nisam igrao na ovim prostorima, znam da Partizan dugo nije pobedio ovde. Nadam se da ću i ja biti deo priče, koja će se završiti tako što Partizan gubi u ''Morači''. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i uključiti se u borbu za drugo mesto", zaključio je Micov.

Komentari (0)

Sport