Košarka

Pun "Pionir" dočekuje Metopolitans: Partizan se nada pobedi

Komentari

Autor: Euronews

16/03/2022

-

11:57

Pun "Pionir" dočekuje Metopolitans: Partizan se nada pobedi
košarkaši Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" (21) dočekuej ekipu Metropolitansa u okviru 15. kola Evrokupa.

Biće to sudar dve ekipe koje se bore za drugu poziciju u grupi A i koje do sada imaju isti skor od devet pobeda i pet poraza.

Razlika je samo u tome što francuski tim ima seriju od pet vezanih pobeda u ovom takmičenju, dok su crno-beli na istom uzorku mečeva samo dva puta uspeli da trijumfuju.

Međutim, Partizan će na svojoj strani imati prepun "Pionir", a to je veoma često u istoriji umelo da predstavlja onu glavnu prevagu u odlučivanju konačnog pobednika.

"Biće ovo lepa prilika da navijači ispune dvoranu jer po svemu sudeći ovo će biti poslednji meč u ovoj fazi da igramo na domaćem terenu zbog situacije sa klubom iz Rusije", rekao je Željko Obradović, aludirajući da gotovo izvesno neće biti igran duel protiv Lokomotive, a zatim dodao:

"Oni su u šampionatu Francuske u vrhu, a konkurenti su im Monako i Asvel. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu i snazi i zato moramo da budemo maksimalno motivisani i koncentrisani".

Komentari (0)

Sport