Košarka

Denis Rodman: Greg Popovič je probao da me popravi, a posle me je omaložavao

Komentari

Autor: Euronews

22/03/2022

-

15:17

Denis Rodman: Greg Popovič je probao da me popravi, a posle me je omaložavao
Denis Rodman - Copyright AP/Willy Sanjuan

veličina teksta

Aa Aa

Bivši košarkaš Denis Rodman pričao je o svom periodu provedenom u San Antonio Sparsima i odnosu sa tadašnjim generalnim menadžerom, Gregom Popovičem.

U svojoj knjizi "Bad as I Wanna Be" koja je izašla godinu dana nakon što je Greg Popovič postavio samog sebe za tenera Sparsa, Rodman je pričao o legendarnom stučnjaku.

"Najveći problem u San Antoniju bio je Greg Popovič. Hteo je da bude trener i generalni menadžer u isto vreme. Konstantno je zamerao sve što bi tadašnji strateg Bob Hil uradio", započeo je bivši centar Čikaga.

 

 

"Popovič je hteo da bude čovek koji je popravio Denisa Rodmana, čovek koji je od Rodmana napravio vojnika. Ali je hteo da Hil uradi "prljav" posao za njega i kada to nije uspeo, omalovažavao me je i trejdovao ni za šta, pretvarajući se kako je uradio sjajnu stvar za tim", dodao je Rodman.

Iako je očigledno imao problema sa upravom tima, Rodman je tokom dve sezone u franšizi iz Teksasa pružao najbolje skakačke partije, budući da je prosečno beležio 17 uhvaćenih lopti po meču.

Komentari (0)

Sport