Košarka

Radonjić pred Efes: Motivacija je tu, igramo protiv šampiona Evrope

Komentari

Autor: Tanjug

08/04/2022

-

09:31

Radonjić pred Efes: Motivacija je tu, igramo protiv šampiona Evrope
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, govorio je pred meč 34. kola Evrolige protiv Efesa, koji se igra danas od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope koji ima priliku da u nastavku takmičenja odbrani trofej. Potpuno je jasno o koliko se kvalitetnom timu radi, daćemo sve od sebe da im pariramo, znamo da to nije nimalo lako, ali trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnju sezonu u Evroligi", rekao je Radonjić i dodao:

"Prirodno je da postoji adekvatna motivacija, igramo protiv šampiona, jednog od favorita i ove sezone, igraćemo pred našim navijcacima, tako da ima dosta motiva,. Uradićemo sve što možemo i pokušaćemo da pariramo i zadovoljni završimo meč. Šta će to biti na kraju videćemo", izjavio je Radonjić novinarima na treningu u hali Aleksandar Nikolić.

Zvezdin trener nije hteo da pravi "duboke analize" psolednja dva poraza, protiv Bajerna i Žalgirisa, a otkrio je da Ostin Holins trenira i da će se sutra doneti odluka o njegovom nastupu, dok su kapiten Branko Lazić i Majk Cirbes i dalje van stroja.

Komentari (0)

Sport