Košarka

Ataman sumirao utiske: Sjajna atmosfera, voleo bih da osvojimo evropsku titulu u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews

09/04/2022

-

12:42

Ataman sumirao utiske: Sjajna atmosfera, voleo bih da osvojimo evropsku titulu u Beogradu
Ergin Ataman - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Efesa Ergin Ataman (56) sumirao je utiske nakon poraza u Beogradu, gde je Crvena zvezda savladala njegovu ekipu 93:85 u poslednjem, 34. kolu Evrolige.

"Nije bila spektakularna utakmica. Teško je igrati ovakve mečeve protiv tima koji je ostao bez šanse za plej-of. Bila je sjajna atmosfera, meč izjednačen, ali je Zvezda lakše pronalazila put do koša. Rival je zaslužio pobedu, igrao je jako vrlo agresivno, nama je nedostajalno nekoliko važnih igrača...", rekao je Ataman.

Turski tim završio je ovu fazu Evrolige na šestom mestu, čime je izborio plasman u zavšrnicu takmičenja. Fajnal-foru, će ove godine biti održan u Beogradu od 19. do 21. maja.

"Ovo je dobro za vaš grad. Srbija je košarkaška zemlja, uživali smo u Areni, bilo je jako lepo i voleo bih da osvojimo još jednu titulu u Beogradu", zaključio je turski trener.

Podsetimo, naš glavni grad je već bio domaćin F4 turnira 2018. godine, kada je ekipa Real Madrida u finalu savladala Fenerbahče 85:80 i tako došla do jubilarne desete titule, a MVP turnira bio je slovenački reprezentativac i zvezda Dalasa, Luka Dončić. 

Komentari (0)

Sport