Košarka

Vestbruk sumirao sezonu: Nisam dobio pravu šansu, morao sam da se dokazujem Vogelu

Komentari

Autor: Euronews

12/04/2022

-

14:08

Vestbruk sumirao sezonu: Nisam dobio pravu šansu, morao sam da se dokazujem Vogelu
Vestbruk sumirao sezonu: Nisam dobio pravu šansu, morao sam da se dokazujem Vogelu - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Lejkersa Rasel Vestbruk (33) istakao je da se ne oseća odgovornim za debakl ekipe iz Los Anđelesa, koja je sezonu završila na 11. mestu Zapada.

Rekorder lige po broju tripl-dablova, došao je Lejkerse kao veliko pojačanje na početku sezone, međutim, saradnja sa Lebronom Džejmsom nije bila na nivou, Entoni Dejvis je propustio dosta mečeva zbog povreda, pa su kola ekipe Frenka Vogela išla samo nizbrdo.

Tim iz Los Anđelesa je na kraju zabeležio 33 pobede i čak 49 poraza, a ceh za razočaravajuću sezonu platio je upravo Vogel, kome je juče uručen otkaz.

"Nisam siguran da sam ja bio problem. Od trenutka kada sam došao u ovaj klub čini mi se da nikada nisam dobio pravu priliku da budem ono što treba da budem kako bih pomogao timu", rekao je Vestbruk i dodao:

"Od starta sam u Lejkersima bio u središtu izmišljenih priča. Morao sam da se konstantno dokazujem, što po mom mišljenju nije pošteno. Nije bilo razloga to da radim...", rekao je.

MVP iz 2017. godine govorio je i o odnosu sa Vogelom.

"Ne znam koji je on imao problem samnom. Ne mogu da vam kažem zašto nismo `kliknuli`. To je pitanje za njega. Stekao sam osećaj da moram da mu se dokazujem, kao i moje sposobnosti... Nažalost, to nije bilo u mojim rukama", zaključio je Vestbruk.

Bek Lejkersa je sezonu završio sa 18 poena uz po sedam skokova i asistencija po meču.

Komentari (0)

Sport