Košarka

Majkl Džordan želi titulu, Rasel Vestbruk posle loše sezone u Lejkersima mogao bi da se preseli u Šarlot

Komentari

Autor: Euronews

15/04/2022

-

23:45

Majkl Džordan želi titulu, Rasel Vestbruk posle loše sezone u Lejkersima mogao bi da se preseli u Šarlot
Majkl Džordan želi titulu, Rasel Vestbruk posle loše sezone u Lejkersima mogao bi da se preseli u Šarlot - Copyright AP Photo/Thibault Camus, File

veličina teksta

Aa Aa

Šarlot Hornetsi eliminisani su iz plej-in turnira od Atlanta Houksa, a vlasnik franšize iz Severne Karlone Majkl Džordan želi da sledeće sezone napravi konkurentan tim.

Prema američkim medijima, Džordan želi da svojoj mladoj ekipi pridoda jednog iskusnog ol-star igrača, a kao glavna meta spominje se rasel Vestbruk čija situacija u Los Anđelesu nije najjasnija.

U suprtonom pravcu, jedan od najboljih igrača svih vremena mogao bi da pošalje Gordona Hejvorda, koji jeste bivši ol-star i koji jeste imao uspeha u plej-ofu, ali Džordan očigledno želi nekog ko može da podigne Šarlot na viši nivo.

 

 

Pored dovođenja novih igrača, vlasnik Hornetsa mora da brine i o onima koji su već tu, a ističu im ugovori. Glavne okosnice tim za budućnost, Majls Bridžis i Lamelo Bol, postaće dostupni za maksimalne ugovore, što bi moglo da limitira budžet Šarlota i tako ih ostavi bez sredstava za velike plate. Tada bi već morali da se okrenu ka igračima koji traže veteranski minimum.

Evidentno je da je svima u franšizi stalo do toga da se tim takmiči za titulu, ali pitanje je koliko Džordan još želi da čeka pre nego što se odluči na trejdovanje svojih mladih zvezda.

Komentari (0)

Sport