Košarka

Novi klasik u "Pioniru": Partizan dočekuje Cibonu u odloženom meču 17. kola AdmiralBet Aba lige

Komentari

Autor: Tanjug

15/04/2022

-

09:07

Novi klasik u "Pioniru": Partizan dočekuje Cibonu u odloženom meču 17. kola AdmiralBet Aba lige
KK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vreme je za novi košarkaški klasik u AdmiralBet Aba ligi.

Košarkaši Partizana večeras (19, TV Arena 2 Premium) dočekuju zagrebačku Cibonu u odloženom meču 17. kola regionalnog takmičenja.

Za hrvatski tim večerašnji duel nemam nikakav rezultatski značaj , budući da su bez ikakvih mogućnosti da se plasiraju u plej-of, dok za crno-bele može da bude značajna ukoliko se poklope neki drugi rezultati.

Naime, ekipi trenera Željka Obradovića je neophodan trijumf u ovom susretu, a potom je potrebno da Crvena zvezda izgubi sva tri odložena meča do kraja kako bi Partizan u plej-of ušao sa prve pozicije.

Takav scenario jeste malo verovatan, ali u redovima crno-belih žele da urade ono što je do njih.

"Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to da Cibona od kad je došao novi trener igra na drugačiji način. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa protiv ekipe Burse  naredne srede", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac pred novi "košarkaški klasik" istakao je da je potreban ozbiljan pristup meču.

"Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj meč neće uticati na konačan izgled tabele, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe", naglasio je Zagorac.

Komentari (0)

Sport