Košarka

Marko Simonović: Još jedna pobeda do konačnog cilja

Komentari

Autor: Euronews

15/04/2022

-

18:51

Marko Simonović: Još jedna pobeda do konačnog cilja
Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu gde ih u subotu od 21 sat očekuje odloženi duel 15. kola AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti.

Crveno-belima je u naredna tri meča, u Podgorici, Čačku (20. april) i sa Igokeaom u Beogradu (23. april), potrebna jedna pobeda da obezbede prvo mesto i prednost domaćeg terena pred plej-of.

"Posle izuzetno napornog ritma trudili smo se da osvežimo tim, očekuju nas još tri meča do kraja regularnog dela sezone, prvi je protiv ekipe Budućnosti koja je u dobroj formi nakon nekoliko vezanih pobeda. Trudićemo se da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku", podvukao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Ovo će biti 52 meč Budućnosti i Zvezde u regionalnom takmičenju. U prvom meču ove sezone u Beogradu, crveno-beli su slavili rezultatom 71:63.

"Očekuje nas teška utakmica sa timom koji ove sezone ima velike ambicije. Vezali su nekoliko pobeda u prethodnom periodu i igraju ovaj meč na svom terenu gde će imati podršku navijača. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da odgovorimo na energiju koja će sigurno biti prisutna kod igrača Budućnost. Imamo još tri utakmice koje nadoknađujemo i zna se da nam je do konačnog cilja potrebna još jedna pobeda", rekao je Marko Simonović.

Komentari (0)

Sport