Košarka

Stef Kari pred Denver: Nikada nisam ovoliko uživao u treningu

Komentari

Autor: Euronews

15/04/2022

-

21:30 >> 11:49

Stef Kari pred Denver: Nikada nisam ovoliko uživao u treningu
Stef Kari pred Denver: Nikada nisam ovoliko uživao u treningu - Copyright Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn)

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda Golden Stejta Stef Kari izjavio je da je uzbuđen zbog povratka na parket i da očekuje da to bude već u prvoj utakmici protiv Denvera.

"Nikad toliko nisam uživao u treningu. Vidim svetlo na kraju tunela", rekao je Stef nakon odrađenog celog treninga sa ekipom.

"Ostao sam kod kuće prošlog vikenda, kada su momci išli u San Antonio. Ostao sam da treniram i uspeo sam da više od uobičajenog vremena provedem na treningu i radim još intenzivnije. Čudno je jer zbog ove povrede, nakon dve i po nedelje nisam mogao ništa da radim na parketu. Imao sam čizmu skoro tri nedelje na nozi. I jako je čudno kad od nula do 75 posto stigneš tako brzo. I onda moraš da budeš oprezan koliko se naprežeš jer proces oporavka je tek počeo. I sad samo trebaš da uhvatiš ritam i da se spremiš, ne samo da igraš običnu utakmicu ili plej-of utakmicu", izjavio je Kari.

Zatim se osvrnuo na mogućnost da bude pod restrikcijom minuta u prvom meču plej-ofa.

"Naravno, uvek ima nepovoljnih okolnosti, bilo nešto vezano a tim, bila to restrikcija minutaže ili nešto drugo sa čim moraš da nastaviš i da guraš dalje. Tako da, ne znam koji će to broj minuta biti. Razgovarali smo o tome, ali nismo konkretno pričali ništa kako će to izgledati. Imamo još 48 sati da vidimo da li ću dobiti zeleno svetlo za subotu. Ali sve u svemu nisam zabrinut za taj faktor koji me može ograničiti u mom pristupu utakmici".

Plejmejker Voriorsa je tokom regularnog dela sezone prosečno beležio 25,5 poena i 6,3 asistencije na 64 odigrana meča.

Komentari (0)

Sport