Košarka

AdmiralBet Aba liga: Crvena zvezda dočekuje Igokeu u odloženom meču 16. kola regionalnog takmičenja

Komentari

Autor: Euronews

23/04/2022

-

09:34

AdmiralBet Aba liga: Crvena zvezda dočekuje Igokeu u odloženom meču 16. kola regionalnog takmičenja
Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Konačno se primakao i kraj ligaškog dela sezone u AdmiralBet Aba ligi za košarkaše Crven zvezde koji od 13.00 časova (TV Arena 1 Premium) dočekuju Igokeu.

Reč je o odloženom meču 16. kola regionalnog takmičenja posle čega sledi višenedeljna pauza do početka plej-ofa u kojem crveno-beli žele da odbrane titulu šampiona osvojenu prošle godine, a samim ti izbore još jedna nastup u Evroligi.

”Poslednja utakmica u regularnom delu pred dužu pauzu je protiv ekipe Igokee koja nas je pobedila ove sezone i potvrdila kvalitet novim plasmanom u plej-of. Meč nema takmičarski značaj, ali idemo na pobedu“, kratko je u najavi ovog meča izjavio Radonjić, dok je njegov kolega sa suprotne strane, Dragan Bajić, istakao:

"Imali smo vremena i za odmor i da posle odmora pojačamo intezitet treninga, da bismo se što bolje pripremili za plej-of. Pokušaćemo da pružimo što bolji otpor i da odigramo dobru utakmicu. O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči, oni su tim koji je doživeo samo dva poraza i da drže poziciju broj 1. To dovoljno govori o radu mog kolege Radonjića i celog tima. Opasni su u oba pravca i moramo da uložimo mnogo napora da bismo pružili dobar otpor i da budemo rezultatski u utakmici, a ako nam se pruži neka šansa, trudićemo se svim snagama da je iskoristimo".

Uzalt u dvoranu "Aleksandra Nikolić" je besplatan.

Komentari (0)

Sport