Košarka

Zvezda pobedila Igokeu i plej-of AdmiralBet aba lige dočekuje bez poraza na domaćem terenu

Komentari

Autor: Euronews

23/04/2022

-

14:43

Zvezda pobedila Igokeu i plej-of AdmiralBet aba lige dočekuje bez poraza na domaćem terenu
Zvezda pobedila Igokeu i plej-of AdmiralBet aba lige dočekuje bez poraza na domaćem terenu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crven zvezde savladali su Igokeu u odloženom meču 16. kola AdmiralBet Aba lige i na taj način uspešno završili ligaški deo regionalnog takmičenja – 85:66.

I pre ovog susreta se znalo da će crveno-beli jednomesečnu pauzu do početka plej-ofa sačekati kao prvoplasirani tim, pa današnji meč nije imao nikakav rezultatski značaj.

Prvo poluvreme bilo je relativno neizvesno, koje se uglavnom odvijalo po principu Zvezdinog stvaranja prednosti, koji bi gosti potom uspevali da smanje na podnošljivih tri ili četiri razlike.

Međutim, crveno-beli su u drugom poluvremenu malo dodali gas i stigli do rutinske pobede kojom su se osvetili rivalu za jedan od dva poraza koji su pretrpeli ove sezone u regionalnom takmičenju u kojem nisu imali nijedan poraz na domaćem terenu.

Trener Dejan Radonjić je priliku pružio svim igračima i u redovima crveno-belih nije bilo prvotimca koji se nije upisao u listu strelaca, a najefikasniji na kraju je bio Nikola Kalinić sa 16 poena.

S druge strane, Igoeka je imala čak petoricu igrača koji su meč završila sa dvocifrenim učinkom i to su Robinson, Tanaksović, Ilić, Stifens i Voler, koji je sa 16 poena bio najučinkovitiji. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari (0)

Sport