Košarka

MVP ostaje u Denveru: Sviđa mi se ovde, potpisao bih novi ugovor

Komentari

Autor: Euronews

28/04/2022

-

10:17 >> 10:18

MVP ostaje u Denveru: Sviđa mi se ovde, potpisao bih novi ugovor
Nikola Jokić - Copyright AP Photo/Gerald Herbert

veličina teksta

Aa Aa

Denver je porazom u petoj utakmici serije protiv Golden stejta 102:98, završio učešće u NBA ligi u prvom kolu plej-ofa Zapada.

Srpski centar Nikola Jokić (27) govorio je posle meča o supermaks ugovoru koji će mu Denver najverovatnije ponuditi ove, ili naredne sezone, kao i o odbrani MVP titule.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice bi trebalo da potpiše ugovor na pet godina, vredan neverovatnih 241.000.000 dolara.

"Ako ponuda bude na stolu, naravno da ću je prihvatiti. Ostao bih ovde jer mi se dopada organizacija, kao i ljudi sa kojima sarađujem. Zaista sam u dobrim odnosima sa svima, imamo nešto što dugo gradimo i osećam se zaista lepo ovde", istakao je Jokić, koji je potom dodao da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Novinari su pitali centra Nagetsa šta misli o MVP trci.

"Nije me briga za to druže", rekao je Jokić i otkrio da će, ukoliko odbrani MVP trofej, proslaviti veliko dostignuće sa prijateljima uz muziku i pivo.

Momak iz Sombora je tokom ligaškog dela sezone u proseku po utakmici beležio 27 poena, uz 14 skokova i osam asistencija i uz Džoela Embida i Janisa Adetokumba, glavni je favorit za osvajanje MVP titule.

Komentari (0)

Sport