Košarka

CSKA i Efes zainteresovani za Teodosića

Komentari

Autor: Euronews

15/06/2021

-

09:34

CSKA i Efes zainteresovani za Teodosića
CSKA i Efes zainteresovani za Teodosića - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nakon osvajanja titule prvaka Italije, u Virtusu može doći do drastičnih promena za sledeću sezonu. Klub je u pregovorima sa trenerom Aleksandrom Đorđevićem, ali s druge strane, prema brojnim izveštajima, u Bolonji su takođe zainteresovani za angažovanje trenera Serđa Skariola iz Toronta uprkos ponudi za produžetak ugovora sa Reptorsima.

"Jurohoops" je potvrdio da za srpskog košarkaša Miloša Teodosića postoji interesovanje evropskog prvaka Anadolu Efesa i CSKA iz Moskve.

Teodosić je imao sjajnu sezonu sa Virtusom, kako u Evrokupu, tako i u italijanskom prvenstvu. Kada je potpisao trogodišnji ugovor 2019. godine nakon povratka iz NBA lige, dogovoreno je da ovog leta Teodosić može da iskoristi opciju da napusti klub.

Ipak, Teodosić će možda odlučiti da ostane u Italiji naredne sezone i predvodi Virtus u pohodu na odbranu titule u Seriji A i borbu za ulazak u Evroligu.

Srpski plejmejker je šest sezona bio član moskovskog CSKA sa kojim je osvojio elitno takmičenje Starog kontinenta 2016. godine.

Komentari (0)

Sport