Košarka

Ko ima bolju energiju, Zvezda za finale ili Cedevita Olimpija za majstoricu?

Komentari

Autor: Euronews

16/05/2022

-

10:12 >> 10:14

Ko ima bolju energiju, Zvezda za finale ili Cedevita Olimpija za majstoricu?
Ko ima bolju energiju, Zvezda za finale ili Cedevita Olimpija za majstoricu? - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Budućnost je uspela da sačuva Moraču i obezbedi majstoricu protiv Partizana u polufinalu AdmiraBet ABA lige, a slično želi i Cedevita Olimpija koja večeras (18.30, TV Arena 1 premium) želi pobedu protiv Crvene zvezde i treći meč u Beogradu.

Crveno-beli nisu bili u najboiljem fizičkom momentu za prvi meč, ali su ga odigrali dosta dobro i poveli u seriji 1:0. Trener Dejan Radonjić smatra da će za pobedu u Ljubljani biti potrebna boilja igra nego iz "Pionira".

"Apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. U ambijentu Stožica moramo da budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou", izjavio je Radonjić.

 

 

Domaćini veruju da se neće ponoviti scenario iz prethodog meča u Ljubljani kada su izgubili poenom razlike.

"Igrači Zvezde su bili veoma agresivni u prvom meču, a mi smo brzo ušli u problem sa ličnim greškama što je veoma važan segment kad igrate protiv Beograđana. Ako želite da igrate sa Zvezdom morate dobro da pokrijete utakmicu "jedan na jedan" i da zatvorite skok. Nismo bili pravi u Beogradu, nije bilo energije, želje i "krvi u očima". Očekujem da uložimo više energije, imamo rezerve i uz pomoć navijača nadamo se pobedi i majstorici", najavio je borbu trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

 

 

Komentari (0)

Sport