Košarka

Skandal NBA igrača: Pretio bivšoj suprugi pištoljem pred decom

Komentari

Autor: Euronews

17/05/2022

-

08:37

Skandal NBA igrača: Pretio bivšoj suprugi pištoljem pred decom
Skandal NBA igrača: Pretio bivšoj suprugi pištoljem pred decom - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Amerika bruji o skandalu dvostrukog osvajača NBA prstena! Košarkaš Klivlend Kavalirsa Redžon Rondo je napao bivšu suprugu u petak, pretio joj pištoljem dok su njihova deca bila prisutna u Luijvilu.

Prema navodima ESPN, osvajač dva šampionska prstena u NBA ligi 2008. i 2020. godine napao je Ešli Bečelor koja ima privrmeno starateljstvo nad njihovo dvoje dece. Tokom svađe razbijao stvari po kući, vikao je na nju i decu a zatim je potegao i pištolj.

Ešli je tražila hitnu zaštitu, a sudija je naredio da Rondo ne sme da joj prilazi na bliže od 150 metara, kao i da mora da preda oružje sudu u Kentakiju.

 

 

Prema navodima Bečelor, Ronda je iznerviralo što je ona tražila od sina da razdvoji veš dok je sa ocem igrao video igrice! Posle izliva besa, vratio se sa pištoljem, odveo je sina Pjera van kuće i sve vreme govorio kako ne treba da ga se plaši.

Rondo je u karijeri igrao za Boston, Dalas, Sakrameno, Čikago, Nju Orleans, Lejkerse, Atlantu, Kliperse, a u januaru 2022. je iz Lejkersa trejdovan u Klivlend.

Komentari (0)

Sport