Košarka

FMP Meridian će igrati FIBA Ligu šampiona

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2022

-

20:32

FMP Meridian će igrati FIBA Ligu šampiona
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub FMP Meridian će od naredne sezone i definitivno igrati FIBA Ligu šampiona.

Aplikacija tima iz Železnika je potvrđena, stoga je FIBA odobrila njegovo učešće u najvišem rangu evropske klupske košarke:

''Aplikacija KK FMP Meridian za takmičenje u Ligi Šampiona je usvojena od strane FIBA. To znači da će se u sezoni 2022/2023 Klub takmičiti u ovom prestižnom evropskom takmičenju.

Fantastični rezultati Pantera u sezoni 2021/2022 naišli su na odjek i u okvirima FIBA, ali ovo nije bila potvrda za sjajan rad samo sportskog sektora FMP Meridiana, već i rad svih struktura Kluba koji je odgovorio svim organizacionim zahtevima koje FIBA Liga Šampiona postavlja.

 Iako su očekivanja mnogih u ovoj sezoni nadmašena, KK FMP Meridian funkcioniše po jasnim postulatima i teži da svake naredne sezone napravi novi iskorak. Pored afirmacije mladih igrača, kojih je tokom ove sezone na naš ponos bilo puno i mladog stručnog štaba, Klub je pokazao da rezultati u tim okolnostima ne moraju da ispaštaju. Naše ambicije su takve da uvek želimo korak više. Sledeći korak jeste Evropa!'', stoji na sajtu FMP-a.

Komentari (0)

Sport