Košarka

Golden stejt želi da zadrži Nemanju Bjelicu

Komentari

Autor: Tanjug

23/06/2022

-

09:50

Golden stejt želi da zadrži Nemanju Bjelicu
Bjelica - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

veličina teksta

Aa Aa

Šampion NBA lige Golden Stejt ozbiljno računa na reprezentativca Srbije Nemanju Bjelicu, potvrdio je danas indirektno generalni menadžer franšize iz San Franciska Bob Majers.


Operativac Golden Stejta saopštio je da klub želi da produži saradnju sa svim slobodnim agentima, među kojima je i Bjelica.

"Neograničeni slobodni agenti, su van naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan. Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo ceo tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka, koji su sad slobodni, imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni", izjavio je Majers.

Uz Nemanju Bjelicu neograničeni slobodni agenti iz Golden Stejta su Kevon Luni, Oto Porter, Andre Igudala, Demion Li, Geri Pejton II i Huan Toskano Anderson.

Bjelica je u prethodnoj sezoni bio važan šraf u ekipi Stiva Kera i prosečno je beležio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije za 16 minuta na parketu.

Srpski as se u velikom finalu protiv Bostona istakao sjajnom odbranom u direktnim duelima sa najboljim košarkašem Seltiksa Džejsonom Tejtumom.

Komentari (0)

Sport