Košarka

Lepe vesti za Jokića: Porter spreman da se vrati na teren

Komentari

Autor: Euronews

09/07/2022

-

15:39

Lepe vesti za Jokića: Porter spreman da se vrati na teren
Majkl Porter Džunior - Copyright AP Photo/Brandon Dill

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Denvera Majkl Porter Džunior veruje da se oporavio od povrede i da je 100 odsto spreman da se vrati na teren.

 
Treći najbolji igrač ekipe je zbog povrede leđa propustio prošlu sezonu, što je uz odsustvo Džamala Mareja ostavilo veliki danak na tim iz Kolorada, koji je eliminisan u prvoj rundi plej-ofa od kasnijih šampiona - Golden stejta.

U toku plej-ofa američki mediji preneli su informaciju da se Porter uveliko vratio treninzima i da će možda biti na raspolaganju Majku Melounu u seriji sa Voriorsima. Međutim trener Denvera nije želeo ništa da rizikuje, pa je Porter ostao još neko vreme na klupi, da bi se sada vratio na teren, ali za stvarno...

"Osećam se odlično i spreman sam da se vratim na parket. Kada smo svi u ekipi zdravi verujem da su nam šanse zaista velike. Blagosloveni smo i osećam se da sam na 100 odsto od svojih mogućnosti", rekao je Porter.

Pored njega, očekuje se i povratak Džamala Mareja. Plejmejker Nagetsa je 15 meseci bio van parketa pošto je u aprilu 2021. pokidao prednje ukrštene ligamente kolena na utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa.

Prema najnovijim informacijama Kanađanin se takođe vratio treninzima posle kojih ne oseća bol u kolenu kao što je pre nekoliko meseci bio slučaj.

Komentari (0)

Sport