Košarka

Košarkašice Srbije danas protiv Belgije žele da poprave utisak od sinoć

Komentari

Autor: Tanjug

21/08/2022

-

09:12

Košarkašice Srbije danas protiv Belgije žele da poprave utisak od sinoć
Tina Krajišnik - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je sinoć prijateljsku utakmicu u Leuvenu protiv domaće selekcije Belgije 70:59 (18:17, 19:19, 18:10, 15:13), a već danas od 16 časova u Mehelenu imaće priliku za revanš.

Srbija je dobro otvorila utakmicu, povela sa 6:0, ali su Belgijanke ubrzo uspele da uđu u egal, a zatim u trećoj četvrtini (18:10) stekle su odlučujuću prednost.

U reprezentaciji Srbije, za koju je u ovoj utakmici šansu dobilo svih 14 košarkašica koje su otputovale u Belgiju, 14 poena i 11 skokova imala je kapitenka Tina Krajišnik, 10 je ubacila Jovana Nogić, devet Čađo, osam Anderson, četiri Dugalić, po tri Topuizović i Katanić, a po dva Raca, Matić i Đorđević.

 

 

"S obzirom da je ishod utakmice bio loš po nas i da smo izgubile, naravno da nisam zadovoljna našom igrom, ali treba uzeti u obzir da smo tek na početku. Sada smo svesne da moramo više da radimo na međusobnoj komunikaciji, na uigravanju, razumevanju. Pred nama je nova utakmica već danas i verujem da ćemo imati bolji pristup i više energije i da će to mnogo bolje izgledati", rekla je Tina Krajišnik.

Komentari (0)

Sport