Košarka

Španski selektor nezadovoljan suđenjem: Srpkinje su napravile mnogo više faulova nego što je svirano

Komentari

Autor: 24sedam

24/06/2021

-

14:03

Španski selektor nezadovoljan suđenjem: Srpkinje su napravile mnogo više faulova nego što je svirano
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije trijumfovala je u četvrtinalu Evrobasket nad španskom selekcijom, posle produžetaka koji su usledili nakon sudijske greške u korist Špankinja.

Selektor, Lukas Mondelo, ipak vidi situaciju drugačije i tvrdi da je u stvari njegov tim oštećen, te je izjavio da nije zadovoljan suđenjem:

''Igrali smo protiv sjajne ekipe sa agresivnim stilom. Smatram da je interesantno i čudno da tim koji se brani sa tom dozom agresije kao Srbija, za 19 minuta ima dva faula. To je tamo. Mogli bismo to da vidimo'', rekao je Španac, pa dodao:

''Ponosan sam na tim kako se borio sa svim problemima. Moraće da se oporave što pre da bismo igrali subotnju utakmicu, koja je kvalifikaciona za Svetsko prvenstvo''.

Porazom od Srbije, Španija je izgubila šansu za osvajanje nekog od prva tri mesta, pa je Mondelo istakao da su mislima već u Tokiju:

''Dolazimo na nepoznat teren, jer se nećemo boriti za medalje. Kad sve prođe počećemo da razmišljamo o Olimpijskim igrama'', prokomentarisao je Lukas.

Komentari (0)

Sport