Košarka

"Panteri" iz Železnika love danske "medvede" i grupnu fazu FIBA lige šampiona

Komentari

Autor: Euronews

25/09/2022

-

09:12 >> 09:13

"Panteri" iz Železnika love danske "medvede" i grupnu fazu FIBA lige šampiona
"Panteri" iz Železnika love danske "medvede" i grupnu fazu FIBA lige šampiona - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši FMP-a večeras od 19.00 časova (TV Arena Premium 3) igraće u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv danske ekipe Baken Bers za plasman u grupu fazu FIBA lige šampiona.

Igrali su "panteri" veoma dobro, eliminisali su favorita Breogan, pa čvsrtu ekipu Opave i za plasman u "E" grupu FIBA lige šampiona preostaje im da ulove "medvede".

"Protivnik je jako nezgodan, bez ulaska u dublje analize, imali su jednu utakmicu na turniru i automatski više dana za odmor i pripremu. Mi smo imali dva meča u tri dana i svakako da smo malo više potrošeni, a naročito imajući u vidu da je utakmica protiv Opave bila teška i dugo neizvesna. Ipak, u ovakvim utakmicama nema izgovora i opravdanja. Očekujem da svi igrači budu na raspolaganju što se tiče energije i fokusa. Pozivam publiku, mislim da je termin odgovarajući, da prepozna trenutak jer mislim da je svima u interesu da Srbija ima što više timova u Evropi. Želimo da svi zajedno probamo da načinimo poslednji i najveći korak ka plasmanu u Ligu Šampiona", istakao je trener "pantera" Nenad Stefanović.

Ulaznice za meč u "Pioniru" koštaju 300 dinara.

Danas se igraju sve četiri finalne utakmice na četiri turnira za plasman u grupnu fazu FIBA lige šampiona.

Unikaha - Levice 12.00

Bamberg - Benfika 18.00

Baken Bers - FMP 19.00 (TV Arena Premium 3)

Tofaš - Kemnic 20.00

Komentari (0)

Sport