Košarka

Jovanović siguran u Zvezdu: Potrebno je vreme da se "kockice slože"

Komentari

Autor: Euronews

26/09/2022

-

13:32

Jovanović siguran u Zvezdu: Potrebno je vreme da se "kockice slože"
Vladimir Jovanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda predstavila je danas na “Medija deju“ Evrolige, tim za novu sezonu, kao i nove dresove, koji će srpski šampion nositi sledeće godine.

Okupljenim novinarima obratio se trener Zvezde Vladimir Jovanović, koji je istakao da je njegov tim spreman za sve predstojeće izazove, a prvi će biti u subotu, 1. oktobra na startu Admiralbet ABA lige protiv ekipe MZT Skoplje.

"Praktično završavamo pripreme i počinjemo sezonu, prva utakmica dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja i siguran sam da smo spremni za izazove. Čvrsto verujem u tim i stručni stab, daćemo sve od sebe da ispunimo naša očekivanja i publike. Idemo od utakmice do utakmice i sigurno imamo šta da ponudimo“, rekao je Jovanović.

Mladi strateg osvrnuo se igrački kadar, koji se dosta izmenio u odnosu na prošlu sezonu.

“Ima puno novih igrača i sigurno da je potrebno vreme da se svi naviknemo jedni na druge i da se neke kockice slože. To ništa ne ide preko noći, to je jedan proces i uračunali smo to i verujemo da će sve da bude kako treba.”, uveren je trener Beograđana.

Crveno-beli su imali zauzeto leto, gde su odigrali sedam prijateljskih utakmica, tokom kojih su zabeležili pet pobeda i dva poraza. 

“Na nekim smo izgledali dobro, na nekim ne, ali to je pripremni period kada treba da sagledamo nek stvari i da bi znali šta da popravljamo. Izvukli smo pouke u svim lošim trenucima i nadam se da će to da nam pomogne.  Nisam zabrinut. Mislim da ne bi bilo ni normalno, ni dobro, da sada izgledamo najbolje i da sada igramo našu najbolju košarku. Očekujem da ćemo svaki dan biti sve bolji i da ćemo se najviše prikazati kada to bude bilo najpotrebnije, zaključio je Jovanović.

Komentari (0)

Sport