Košarka

Vasilije Micić veruje da će se "orlovi" plasirati na Olimpijske igre

Komentari

Autor: Tanjug

27/06/2021

-

18:06

Vasilije Micić veruje da će se "orlovi" plasirati na Olimpijske igre
Vasilije Micić veruje da će se "orlovi" plasirati na Olimpijske igre - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak, 29.juna startuje učešće na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre, a činjenica da se on održava u Beogradu trebalo bi da bude prednost za igrače selektora Igora Kokoškova.

"Orlovi" nastupaju u grupi A gde će im rivali biti Dominikanska Republika i Filipini, dok se u drugog grupi nalaze Italija, Portoriko i Senegal, a samo pobednik turnira će obezbediti učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Osećam se dobro, hteo sam da igram protiv Meksika, ali bilo je pametnije što sam preskočio, kako bih se dodatno uveo u rad. Osećam se bolje. Nemamo mnogo vremena za uigravanje, ali verujem da ćemo da napravimo dobar posao. Zasad sve ide kako treba, s veoma dobrom energijom smo pristupili svemu. Nemamo nikakve poteškoće, u hodu rešavamo sve izazove. Želja je da što zdraviji da uđemo u kvalifikacije", rekao je MVP Evrolige, Vasilije Micić i dodao:

"Nemamo mnogo vremena za pripremu ovog turnira, tako da nećemo verovatno biti sinhronizovani kako bismo verovatno bili da imamo više vremena za rad. Lično mi je drago što se ovako veliki broj igrača odazvao. Oseća se lepa, homogena atmosfera.

Komentari (0)

Sport