Košarka

Vanja Marinković: Svi smo bili u šoku kada je Hauard pogodio trojku

Komentari

Autor: Euronews

15/10/2022

-

11:37

Vanja Marinković: Svi smo bili u šoku kada je Hauard pogodio trojku
Vanja Marinković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nekadašnji kapiten Partizana, a sada član Baskonije Vanja Marinković sumirao je neverovatnu utakmicu sa crno-belima u drugom kolu Evrolige.

Beograđani su bili na pragu pobede, ali je Markus Hauard pogodio trojku uz zvuk sirene za izjednačenje Baskonije  (89:89) u regularnom toku, koja je posle bolje igre u produžecima na kraju slavila 103:96.

“Partizan je nezgodna ekipa, naročito u odbrani kada sve preuzimaju i svi mogu sve da igraju. Mislim da će već sledeću utakmicu u Beogradu biti jako dobri i da će imati prvu pobedu u sezonu protiv Milana“, rekao je Marinković za “Mocart sport“.

Bek španske ekipe, koji je branio boje “parnog valjka“ do 2019. godine, osvrnuo se zatim na trojku njegovog saigrača posle polovičnog učinka Nanelija sa penala.

“Ne znam šta da kažem. Naneli je pogodio jedno bacanje, nisam očekivao da će promašiti. Hauard je dao trojku preko dve ruke, ali ono... on je šuter pa je šuter. Stvarno lud pogodak. Svi smo bili u šoku. Onda smo u produžetku opet loše počeli, Madar je dao trojku koji ni on nije mogao da poveruje da je dao, ali na kraju smo pobedili. Dobra smo ekipa, ali imamo još mnogo toga da uradimo kako bismo se dokazali da smo dobar tim i na duže staze“, rekao je Marinković.

Baskonija je upisala drugu pobedu u Evroligi, dok je Partizan zabeležio drugi poraz i šansu da popravi sliku imaće 18. oktobra protiv milanske Olimpije u Beogradu.

 

Komentari (0)

Sport