Košarka

Crno-beli spremaju feštu u Areni: Partizan igra evroligaški meč u Beogradu posle osam godina pauze

Komentari

Autor: Euronews

18/10/2022

-

09:29

Crno-beli spremaju feštu u Areni: Partizan igra evroligaški meč u Beogradu posle osam godina pauze
Crno-beli spremaju feštu u Areni: Partizan igra evroligaški meč u Beogradu posle osam godina pauze - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana odigraće večeras (20.45) u "Štark Areni" prvu evroligašku utakmicu pred svojim navijačima još od 4. aprila 2014. godine kad je na istom tom mestu pobeđen Žalgiris - 78:67.

Ovoga puta crno-belima će rival biti milanski Armani i očekuje se da igrači trenera Željka Obradovića imaju veliku podršku navijača na ovom duelu.

Upravo zbog velikog interesovanja, iz Partizana su poručili da će ulazak na tribine biti moguć već od 18.45 časova i apalovali su na posetioce da dođu što ranije kako bi se izbegla bespotrebna gužva.

"Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način a to je da proba da pruži maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na Fajnal For. Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera, mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno već i kao ekipa deluju zaista izvanredno. Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo a pre svega veruemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu", poručio je Obradović.

Bivši igrač Armanija, a sada već drugu sezonu krilni centar crno-belih, Zek Ledej je pred sutrašnji duel rekao:

"Idemo na teren da se borimo, slušamo trenera i učinimo sve što je potrebno da dođemo do pobede. Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu".

Komentari (0)

Sport