Košarka

Ostoja Mijailović obećao Predragu Daniloviću: Pustićemo igrače da nastupaju za Srbiju protiv Velike Britanije

Komentari

Autor: Euronews

26/10/2022

-

14:00

Ostoja Mijailović obećao Predragu Daniloviću: Pustićemo igrače da nastupaju za Srbiju protiv Velike Britanije
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Košarakškog kluba Partizan Ostoja Mijailović saopštio je da će igrači ovog kluba biti na raspolaganju selektoru reprezentacije Srbije za meč protiv Velike Britanije 11. novembra, uprkos činjenici da se poklapa sa gostovanjem crno-belih Olimpijakosu u okviru 7. kola Evrolige.

To je, kako je rekao, još jedan pokazatelj da je Partizanu interes srpske košarke na prvom mestu i da se nada da će "orlovi" uspet da izbore plasman na Svetsko prvenstvo.

"Pre nekoliko dana smo dobili pismo predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Predraga Danilovića u kojem nas moli da izađemo u susret i pustimo igrače za obaveze nacionalnog tima. Partizan je uvek davao snažnu podršku reprezentaciji i to će učiniti i ovoga puta, bez obzira što se taj duel protiv Velike Britanije poklapa sa našim duelom protiv Olimpijakosa", rekao je Mijailović.

Selektor Pešić bi od ove generacije košarkaša Partizana mogao da računa na Danila Anđušića, koji je bio redovan u dosadašnjem delu kvalifikacija, zatim Tristana Vukčevića koji i dalje ima pravo nastupa za Srbiju, kao i na trenutno povređene Aleksu Avramovića i Alena Smailagića, a možda i na mladog Balšu Koprivicu.

Komentari (0)

Sport