Košarka

Duško Ivanović citirao Duška Radovića: Hteli bismo ali ne možemo

Komentari

Autor: Tanjug

19/11/2022

-

20:20

Duško Ivanović citirao Duška Radovića: Hteli bismo ali ne možemo
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Za Duška Ivanovića, novog trenera košarkaša Crvene zvezde utakmica protiv Cibone bila je provera da li ekipa može da igra 40 minuta skoncetrisano i ozbiljno.

Iskusni stručnjak smatra da njegovi igrači u tome nisu uspeli, uprkos ubedljivoj pobedi rezultatom 92:53 (21:20, 29:18, 22:8, 20:7) u okviru sedmog kola regionalne ABA lige.

"Bilo je momenata kad smo igrali sa dobrom odbranom i logičnim napadom. Ali bilo je i praznog hoda. To mora da se popravi jer slede i teže utakmice sa kvalitetnijim protivnicima", izjavio je Ivanović na konferenciji za medije nakon utakmice.

Na pitanje novinara da li je koncentracija igrača ključan segment u igri, odgovorio je da jeste jer svaki igrač mora da bude spreman da odigra maskimalno kad uđe u igru.

"Za mene je svaka utakmica fešta. Svakoj utakmici mora da se pristupi skoncetrisano i sa euforijom da se odigra što bolje. Ja tako pristupam i to tražim od igrača. Fizička sprema igrača je takva kakva je. Znate kako je govorio Duško Radović - Hteli bismo ali ne možemo. Ali kada bismo hteli više, onda bismo mogli više. Ipak mi hoćemo toliko da ne možemo", zaključio je trener "crveno-belih".

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u utorak, kada gostuje Albi u okviru devetog kola Evrolige.

Komentari (0)

Sport