Košarka

Loše vesti za Partizan: Šejn Larkin igra protiv crno-belih u Areni

Komentari

Autor: Euronews

08/12/2022

-

20:20

Loše vesti za Partizan: Šejn Larkin igra protiv crno-belih u Areni
Šejn Larkin - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od najboljih košarkaša dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope Efesa Šejn Larkin, biće spreman za utakmicu protiv Partizana u meču 14. kola Evrolige.

Američki plejmejker, koji nastupa za reprezentaciju Turske, bio je tri meseca van terena zbog povrede ligamenta šake. Larkin, koji je doživeo peh tokom Evrobasketa u septembru, nedavno se vratio na parket, ali je utakmicu protiv Bujukčekmea u domaćem prvenstvu završio pre vremena, pošto se povredio početkom odlučujuće četvrtine.

Iako je povreda u prvi mah delovala ozbiljno, turski mediji preneli su danas da će Larkin uskoro na teren, a radi predostrožnosti propustiće samo sutrašnju utakmicu protiv Žalgirisa u okviru 12. kola Evrolige.

To znači da će plejmejker turskog tima biti u konkurenciji za meč protiv Partizana, koji je na programu narednog petka od 20:30 u "Areni".

Posle 11 kola Efes se nalazi na šestom mestu Evrolige sa učinkom od šest pobeda i pet poraza. Valja napomenuti da je šampion Evrope u dobroj formi, što potvrđuje serija od četiri uzastopna trijumfa.

Komentari (0)

Sport