Košarka

Crvena zvezda skoro rasprodala ulaznice za duplo kolo Evrolige

Komentari

Autor: Crvena zvezda skoro rasprodala ulaznice

11/12/2022

-

16:58

Crvena zvezda skoro rasprodala ulaznice za duplo kolo Evrolige
KK Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da među navijačima vlada veliko interesovanje za predstojeća dva meča Evrolige protiv Žalgirisa i Armanija i dodao da su ulaznice za ova dva duela skoro rasprodate.

Crvena zvezda će u utorak od 19 časova dočekati Žalgiris, a dva dana kasnije "crveno-beli" će se sastati sa Armanijem. Oba meča biće odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić":

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače, koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji. Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A, B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontigent ulaznice za tribinu D i partere", saopštila je Crvena zvezda i navela da se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mestima i onlajn stranici Tiketlajna.

Crvena zvezda se nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa po šest pobeda i poraza. "Crveno-beli" imaju devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Komentari (0)

Sport