Košarka

Novi peh za Sašu Obradovića: Džordan Lojd se ponovo povredio

Komentari

Autor: Euronews

27/12/2022

-

15:56

Novi peh za Sašu Obradovića: Džordan Lojd se ponovo povredio
Džordan Lojd - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Monaka Džordan Lojd provešće tri nedelje van parketa, zbog povrede ramena koju je doživeo na utakmici sa Olimpijom iz Milana.

Jedan od najboljih igrača ekipe iz Kneževine doživeo je peh već na startu meča sa italijanskim predstavnikom, kada se posle borbe za loptu, sudario sa protivničkim igračem, nakon čega je završio na parketu.

Amerikanac je ubrzo napustio teren, a posle detaljnijih lekarskih pregleda utvrđeno će oporavak trajati skoro mesec dana.

Inaće, ovo je drugi put da se iskusni bek povredio u roku od dve nedelje, pošto je prethodno u duelu sa Real Madridom polomio nos. Tokom evroligaške utakmice Lojd se sudario sa Geršonom Jabuzeleom, ali se ubrzo vratio na parket, da bi pre nekoliko dana doživeo novi peh.

Džordan Lojd je pre dolaska u Monaka igrao za Zenit, a ove sezone je standardan u ekipi koju sa klupe predvodi Saša Obradović, gde u proseku beleži 12 poena u Evroligi.

Tokom karijere nastupao je i za Toronto, sa kojim je 2019. osvojio prsten, dok je na Starom Kontinentu pored Monaka i ruskog tima igrao i za Valensiju i Crvenu zvezdu. U dresu beogradskog kluba proveo je jednu sezonu i za to vreme osvojio je triplu krunu.

Komentari (0)

Sport