Košarka

Micić i Bjelica: Koncentrisano, pobeda nad Italijom je najbitnija

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2021

-

19:23

Micić i Bjelica: Koncentrisano, pobeda nad Italijom je najbitnija
Micić i Bjelica: Koncentrisano, pobeda nad Italijom je najbitnija - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški reprezentativci Srbije pozvali su na oprez pred odlučujuću utakmicu u borbi za plasman na Olimpijske igre.

Srbija će protiv Italije igrati za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

"Nismo ih nešto mnogo gledali, spremali smo se za Portoriko. Očekujem pobedu i plasman na Olimpijske igre", rekao je Bjelica novinarima.

Srpski košarkaši su u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedili Portoriko u polufinalu sa 102:84.

"Teška utakmica za igranje, pohvalio bih navijače koji su došli da nas podrže, nadam se da će doći i sutra u istom broju. Očekujemo da pobedimo i da se plasiramo na Olimpijske igre. To je cilj. Uvek postoji pritisak kada se igraju te važne utakmice, dosta igrača nam fali. Specifično je takmičenje i ovaj turnir. Možda smo sastavili dva-tri treninga zajedno, igrači su imali duge naporne sezone. Nije nikakav izgovor, samo je teško naći neku formu. Najbitnije je da sutra pobedimo i da se spremamo za OI", kazao je Bjelica.

Vasilije Micić je naveo da je bilo veoma teško protiv Portorika u prvom poluvremena, ali da je njegova ekipa imala pravi pristup u nastavku.

"Verujem da su svi očekivali pobedu, ali nije bilo lako. Imamo očigledne probleme koji nam remete ritam. Mislim da smo bili malo nervozni jer smo hteli što pre da pobedimo. Ne možemo da dobijemo u prvom poluvremenu, odigrali smo strpljivo i na kraju zasluženi pobedili", rekao je Micić.

Komentari (0)

Sport