Košarka

Ivanović nakon pobede nad Cedevitom: Nisam zadovoljan, ovo nije put kojim želimo da idemo

Komentari

Autor: Euronews

23/01/2023

-

21:19

Ivanović nakon pobede nad Cedevitom: Nisam zadovoljan, ovo nije put kojim želimo da idemo
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Cedevita Olimpije 100:95 (26:23, 29:26, 29:23, 16:23) u okviru 16. kola regionalne ABA lige.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, je na konferenciji za medije nakon utakmice izjavio da nije zadovoljan kako je njegova ekipa igrala:

"Jedino pozitivno je što smo pobedili, sve ostalo da ne kažem da je bilo loše, ali ne kako bi Zvezda trebalo da igra. Bili smo bez agresivnosti, bez koncentracije. I to nije put. Još ima mnogo da se igra i ABA liga i Evroliga. To je dugačak put na kome treba da budemo istrajni i da znamo šta hoćemo. Ali, večeras to nije bio put kojim želimo da idemo. U jednoj basni od mog pokojnog tasta književnika, Muse Đokovića, koji je napisao mnogo knjiga, između ostalog pisao je basne, pitao je kornjaču koji je najduži put, a ona mu je odgovorila pogrešan i kad tapkaš u mestu. To smo mi večeras radili", izjavio je Ivanović.

Dodao je da je stručni štav znao kao će slovenačka ekipa da igra:

"Izvanredni su šuteri, večeras su igrali sjajno - taktički, pogodili su neke teške šuteve. To je njihova igra. Bili smo spremni na to. Nismo bili nervozni, znali smo sve ovo. Dali su nam tri-četiri trojke s dobrom odbranom, ali i sedam-osam na naše loše odbrane. Ali, ekipa je imala stabilnost i veru u pobedu. Govorim još jednom - ovo nije taj put".

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje FMP-u, ali je pre toga očekuje derbi sa Partizanom u okviru Evrolige.

Komentari (0)

Sport