Košarka

Željko Obradović pred Igokeu: Respekt za rivala, nadamo se velikoj poseti

Komentari

Autor: Tanjug

09/04/2023

-

16:27

Željko Obradović pred Igokeu: Respekt za rivala, nadamo se velikoj poseti
Obradović Željko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Partizan će u 25. kolu ABA lige ponedeljak od 20 časova (Arena 1 Premium) dočekati Igokeu bez suspendovanog Matijasa Lesora, kome će to biti poslednji od tri meča kazne.

Trener Partizana Željko Obradović je rekao ima respekt prema Igokei i da očekuje veliku podršku navijača, preneo je zvanični sajt KK Partizan.

"Trebalo bi da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić je o sutrašnjem meču izjavio:

"Malo smo odmorniji posle jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo odigrati svesni da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovu igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi" - poručio je Smailagić.

Uoči ovog duela Partizan zauzima prvo mesto tabele sa učinkom 21-2, dok je Igokea na 11. poziciji sa devet pobeda i 14 poraza. Njihov prvi međusobni okršaj u Laktašima završen je pobedom crno-belih (96:85). Igokea je u seriji od četiri uzastopna trijumfa, a poslednji put je slavila protiv beogradskog tima početkom februara 2021. godine.

Komentari (0)

Sport