Košarka

Tuča je nastala zbog mog grubog faula, izvinjavam se svima: Ljulj priznao grešku

Komentari

Autor: Euronews

28/04/2023

-

10:37

Tuča je nastala zbog mog grubog faula, izvinjavam se svima: Ljulj priznao grešku
Serhio Ljulj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni španski košarkaš Sehio Ljuj priznao je da se opšta tuča u Madridu na meču između Reala i Partizana dogodila zbog njegovog nepromišljenog poteza i zbog toga se svima javno izvinio.

Iskusni prvotimac Madriđana je rekao da se kaje zbog toga što je na nesportski način faulirao Kevina Pantera, kako nije trebalo tako da odreaguje i naglasio da tako nešto ne bi trebalo da se dešava na košrakaškim utakmicama.

"Preuzimam punu odgovornost zbog onoga što se dogodilo u četvrtak uveče na meču protiv Partizana. Napravio sam grub faul posle koje je nastala katasrofa. To što se deseilo ne bi trebalo da se događa na košarkaškim utakmicama i izvinjavam se svim ljubiteljima košarke", napisao je Ljuj na društvenim mrežama.

Evroliga je 2. utakmicu Top 8 faze registovala rezultatom 95:80 u korist crno-belih koliko je i bilo u trenutku prekida, a danas bi trebao da budu izrečene kazne vinovnicima incidenta u kojem je najgore prošao prvotimac crno-belih Dante Egzum koji je doživeo težu povredu stopala.

Srpski tim trenutno vodi 2:0 u seriji i na korak je da se plasira na Fajnal for Evrolige koji se od 19. do 21. maja održava u Kaunasu.

Komentari (0)

Sport