Košarka

Navijači Partizana ispred Arene odali počast stradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Komentari

Autor: Tanjug

04/05/2023

-

18:54

Navijači Partizana ispred Arene odali počast stradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar"
Štark Arena - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Hiljade navijača Partizana odali su večeras ispred beogradske Arene cvećem i svećama počast stradalima u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar", gde je učenik ubio devet osoba.

I pre zvaničnog početka ceremonije, koji je bio zakazan za 18 časova, navijači su donosili cveće, palili sveće i ćutanjem u miru odali počast nastradima. Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda. Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

MN Press

 

Navijači Partizana su odali počast nastradalima i kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Zbog najveće tragedije koja je zadesila Srbiju u 21. veku košarkaši Partizana će četvrtu utakmicu plej-of serije protiv Reala odigrati u kompletno crnoj opremi i nosiće natpis "Vladislav Ribnikar".

Utakmica će početi minutom ćutanja, navijači će držati cveće, a neće biti muzike niti programa tokom pauza. Takođe, navijači Partizana će u tišini pratiti prvo poluvreme, tek u drugom će bodriti izabranike Željka Obradovića. Utakmica počinje u 20.30 časova.

 

Komentari (0)

Sport