Košarka

Najskuplje karte za meč Jokićevog Denvera i Majamija dostižu cenu od 50.000 dolara

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2023

-

15:26

Najskuplje karte za meč Jokićevog Denvera i Majamija dostižu cenu od 50.000 dolara
Najskuplje karte za meč Jokićevog Denvera i Majamija dostižu cenu od 50.000 dolara - Copyright Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

veličina teksta

Aa Aa

Najskuplje karte za peti meč finala plej-ofa košarkaške NBA lige između Denvera i Majamija koštaju kod preprodavaca čak 50.000 dolara, prenosi lokalni Denver post.

Denver vodi 3:1 u seriji, koja se igra na četiri pobede. Košarkaši Nagetsa će na utakmici, koja će biti odigrana u noći između ponedeljka i utorak ju 2.30 (TV Arena Premium), imati prvu meč loptu.

"Denver post" ističe da su sve ulaznice za ovaj duel rasprodate, ali da se cene karate na tzv. "crnom tržištu" kreću i do 50.000 dolara.

 

 

"Dostupno je i nekoliko ulaznica za mesta nedaleko od terena po ceni od 10.000 dolara. Vlasnici ulaznica imaće dve mogućnosti - da zadrže svoju kartu i potencijalno budu svedoci istorije Nagetsa ili da je preprodaju za ogromnu zaradu", navodi Denver post.

Ekipu Denvera predvodi srpski košarkaš Nikola Jokić, koji bi u slučaju da Nagetsi osvoje šampionski prsten mogao da bude proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije.

Komentari (0)

Sport