Košarka

Partizan obradovao navijače: Kevin Panter ostaje u klubu i naredne sezone

Komentari

Autor: Euronews

29/06/2023

-

11:29

Partizan obradovao navijače: Kevin Panter ostaje u klubu i naredne sezone
Partizan obradovao navijače: Kevin Panter ostaje u klubu i naredne sezone - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Američki košarkaš sa srpskim pasošem, Kevin Panter i naredne sezone će nositi dres Partizana, saopštio je osvajač AdmiralBet Aba lige.

Time je stavljena tačka na spekulacije po kojima se odlični šuter prethodnih dana selio u Real Madrid, Barselonu i Panatinaikos.

 

 

Panter je minule sezone bio jedan od najboljih košarkaša Partizana, sa 32 poena u petoj odlučujućoj utakmici finale serije AdmiralBet Aba lige protiv Crvene zvezde bio je najzaslužniji za osvajanje titule šampiona u regionanom takmičenju, a kansije je dobio i MVP nagradu za celo finale.

"Kapiten ostaje u crno-belom! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige, kapiten i MVP finalne serije regionalnog šampionata Kevin Panter je produžio ugovor sa Partizanom Mozzart Bet", stoji u objavi crno-belih uz napomenu da je ugovor produžen na još dve godine. 

Aktuelni kapiten Partizana je u među crno-bele došao pre dve godine, najpre je sa ekipom nastupao u Evrokupu, a onda je u pravom smislu te reči zablistao u Evroligi i od njega se očekuje da i naredne godine bude lider tima koji sa klupe predvodi Željko Obradović.

Američki košarkaš je pre Partizana igrao za Olimpiju Milano, Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Virtus, AEK, Antverpen i Lavrio.

Komentari (0)

Sport