Košarka

Crvena zvezda domaćin u Beogradskoj Areni

Komentari

Autor: Euronews

19/07/2023

-

19:00

Crvena zvezda domaćin u Beogradskoj Areni
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Na današnjoj sednici KK Crvene zvezde, odlučeno je da će se domaće utakmice u narendoj sezoni igrati u Beogradskoj Areni, preneo je klub na zvaničnom sajtu.

Do sada su crveno-beli sva domaćinstva imali u "Pioniru", a od novog takmičarskog ciklusa će mečeve kako ABA, tako i Evrolige, igrati u Areni, gde je u sezoni za nama jedini domaćin bio Partizan.

"KK Crvena zvezda Meridianbet održao je u sredu 19.07.2023.godine redovnu sednicu Skupštine kluba. Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka. Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024… Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti . Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi jtd čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik!

Sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet, igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni. Prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra. Članovi su informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima. Redovna sednica okončana je pitanjima članova Skupštine kluba, a nova redovna sednica održaće se početkom jeseni", navodi se u zvaničnom saopštenju povodom sednice Skupštine Crvene zvezde", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Komentari (0)

Sport