Košarka

Kakva vest za navijače Zvezde: Nemanja Bjelica se vratio na Mali Kalemegan!

Komentari

Autor: Euronews

12/09/2023

-

16:52

Kakva vest za navijače Zvezde: Nemanja Bjelica se vratio na Mali Kalemegan!
Nemanja Bjelica - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Bivši košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac Srbije, MVP Evrolige i osvajač NBA lige, Nemanja Bjelica vratio se na Mali Kalemegdan i potpisao danas ugovor sa crveno-belima!!!

"Nemanja je tokom svoje prebogate karijere u kojoj je bio i MVP Evrolige, osvajao srebrnu medalju na SP, bio uzdanica Baskonije, Fenerbahčea, a kasnije i igrač sa izuzetno zavidnim stažom u NBA ligi igrajući za Minesotu, Sakramento, Majami, konačno i Golden Stejt, sa kojim je osvojio šampionski prsten.

Nemanja Bjelica je prve ozbiljne košarkaške korake napravio upravo u dresu Crvene zvezde za koju je igrao u periodu od 2008-2010.godine i postao ljubimac navijača našeg kluba.

Svojim povratkom u dres sa grbom Crvene zvezde, Nemanja donosi ogroman kvalitet i iskustvo, ali i znanje šta nosi igranje pred punim tribinama i velikim očekivanjima u dresu našeg kluba", navodi se na sajtu beogradskog kluba.

Nemanja je rođen u Beogradu 09.05.1988.godine, visok je 208 centimetara, ali ga krasi izvanredna tehnika i šut za visinu koju poseduje i koju su navijači Crvene zvezde bili u prilici da vide u periodu kada je kao nepoznat dečak iz austrijske Arkadije stigao u Crvenu zvezdu i vrlo često igrao i na poziciji plejmejkera kod tadašnjeg trenera Pešića. Nakon odlaska iz Beograda igrao je 3 sezone u ekipi Baskonije kod današnjeg trenera crveno-belih Duška Ivanovića

Komentari (0)

Sport