Ostali sportovi

Igor Kolaković saopštio spisak odbojkaša: Srbija u najjačem sastavu napadu olimpijsku vizu

Komentari

Autor: Euronews

18/05/2024

-

20:20

Igor Kolaković saopštio spisak odbojkaša: Srbija u najjačem sastavu napadu olimpijsku vizu
Igor Kolaković saopštio spisak odbojkaša: Srbija u najjačem sastavu napadu olimpijsku vizu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Odbojkaši Srbije će u nedelju putovati u Brazil kako bi igrali Ligu nacija, a selektor Igor Kolaković je objavio spisak igrača na koje će računati u prvoj nedelji takmičenja.

"Orlovi" će u Južnu Ameriku ići u najjačem sastavu i roster je gotovo identičan, kao i za prethodne dve prijateljske utakmice. Jedina razlika je Uroš Kovačević koji se priključio ekipi nakon što se oporavio od povrede.

Na spisku tako nalaze dizači Vuk Todorović i Nikola Jovović, korektori Dražen Luburić i Aleksandar Atanasijević, primači servisa Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić, srednji blokeri Marko Podraščanin, Nemanja Mašulović, Petart Krsmanović i Aleksandar Nedeljković, kao i libera Milorad Kapur i Vukašin Ristić.

Odbojkaška reprezentacija Srbije će toko prve nedelje Lige acija igrati u Rio de Žaneiru, a protivnici će im biti Iran, Japan, Brazil i Nemačka.

Odbojkaši će kroz Ligu nacija tražiti i vizu za Olimpijske igre u Parizu.Odbojkaši Srbije će u nedelju putovati u Brazil kako bi igrali Ligu nacija, a selektor Igor Kolaković je objavio spisak igrača na koje će računati u prvoj nedelji takmičenja.

Komentari (0)

Sport