Ostali sportovi

Terzić nezadovoljan nakon pobede nad Belgijom: Ovako se gubi Evropsko prvenstvo!

Komentari

Autor: Euronews

22/08/2021

-

22:11 >> 22:18

Terzić nezadovoljan nakon pobede nad Belgijom: Ovako se gubi Evropsko prvenstvo!
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Belgije sa 3:0 (25:21, 25:21, 25:21) u trećem kolu grupe A Evropskog prvenstva.

Međutim, selektor Zoran Terzić izrazio je veliko nezadovoljstvo igrom svojih izabranica:

''Tri-nula kao i juče, s tim što sam juče bio zaista zadovoljan načinom igre i odnosom prema utakmici. A danas, ne mogu da kažem da je to čak ni nezadovoljstvo, već bih rekao neku reč koja nije za televiziju. Ovako se ne igra, ovako se gubi Evropsko prvenstvo. Ispadanje iz ritma, totalna dekocentracija, opuštena varijanta gde se kao zna da ćemo pobediti... Nadam se da će se dozvati pameti na vreme'', rekao je Terzić, pa istakao da oslanjanje na Tijanu Bošković nije ono što ga je činilo nezadovoljnim:

''Nije to previše oslanjanja na Tijanu, nego kad drugo ne ide onda mora ona. Opet kažem, to nije bio osnovni problem. Mi smo danas odlično igrali u prvom napadu, imali smo dobar prijem servisa i generalno kada bismo bili takvi u prvom napadu bilo koja reprezentacija na svetu ne bi mogla da nam pređe 15 poena. Danas, na naš servis nismo igrali apsolutno ništa. To je bio osnovni problem, a to što je Tijana dobila toliko lopti koliko je dobila, to je njena pozicija i to je normalno''.

Komentari (0)

Sport