Ostali sportovi

Svetsko prvenstvo u boksu: Četiri srpska predstavnika danas u ringu

Komentari

Autor: Euronews

29/10/2021

-

10:20

Svetsko prvenstvo u boksu: Četiri srpska predstavnika danas u ringu
SP u boksu - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

veličina teksta

Aa Aa

Sadam Magomedov u teškoj kategoriji do 92 kilograma boksovaće protiv Brazilca Abnera Teišeire Da Silve u programu od 13.00 časova. Njegova borba je osma po redu.

Tamir Galanov u velteru (do 54 kilograma) izlazi u ring u istom terminu i rival mu je Uzbekistanac Šakobidin Zorionov.

U popodnevom terminu od 18.00 časova prvi od naših boksera u ring će Semiz Aličić. Našem "Pinji" rival u lakoj kategoriji (do 60 kilograma) biće Valter Oupatana iz Laosa. Džejlan Toskić će boksovati prema najavljenom programu na samom kraju a rival u lako-srednjoj kategoriji (do 71 kg) biće mu opasni Vadim Musaev uz Rusije.


U sutrašnjem programu (subota, 30. oktobar) takođe će četvorica srpskih boksera se boriti za prolaz u završnicu. Omer Ametović u kategoriji do 48 kilograma sutra boksuje protiv Kazahstanca Termirtasa Jusupova u programu od 13 časova prvi je na programu. U istom terminu, ali nešto kasnije Vladimir Mirončuk izlazi u ring u kategoriji do 80 kilograma protiv Kana Ajkutsuna iz Turske.

U popodnevnom programu od 18.00 časova Pavel Fjodorov u kategoriji do 63,5 kilograma boksuje u drugom kolu protiv Turčina Kerema Ojzemana, a Almir Memić u kategoriji do 75 kilograma ukrstiće rukavice sa Kevinom Šumanom iz Nemačke.

Komentari (0)

Sport