Ostali sportovi

Hrabro do kraja: Magomedov upisao drugu pobedu na Svetskom prvenstvu

Komentari

Autor: Euronews

29/10/2021

-

14:54 >> 14:55

Hrabro do kraja: Magomedov upisao drugu pobedu na Svetskom prvenstvu
Sadam Magomedov - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Sadam Magomedov u teškoj kategoriji do 92 kilograma pobedio je Brazilca Abnera Teišeire Da Silvu 4:1

Srčano se borio Magomedov od starta do kraja. Stameni Brazilac sa kontra gardom uzvraćao je kad god je mogao, mada je nečistim udarcem rasekao arkadu Magomedovu. Bokser koji nosi dres Srbije je sa nekoliko dobrih udaraca u drugoj rundi čak i udrmao Brazilca, ali nije uspeo u razmeni udaraca i da ga pošalje na pod.

Međutim, na 30 sekundi pre kraja aperkatom i krošeima zadao je Magomedov par dobrih udaraca pa je Brazilcu moralo da se broji što je možda i bilo presudno za pobedu 4:1.

Hrabri Tamir Galanov je danas u velteru (do 54 kilograma) poražen je od Uzbekistanca Šakobidin Zoirova ubedljivo 5:0.

U popodnevom terminu od 18.00 časova prvi od naših boksera u ring će Semiz Aličić. Našem "Pinji" rival u lakoj kategoriji (do 60 kilograma) biće Valter Oupatana iz Laosa. Džejlan Toskić će boksovati prema najavljenom programu na samom kraju a rival u lako-srednjoj kategoriji (do 71 kg) biće mu opasni Vadim Musaev uz Rusije.

U sutrašnjem programu (subota, 30. oktobar) takođe će četvorica srpskih boksera se boriti za prolaz u završnicu. Omer Ametović u kategoriji do 48 kilograma sutra boksuje protiv Kazahstanca Termirtasa Jusupova u programu od 13 časova prvi je na programu (TV Arena 3 Premium). U istom terminu, ali nešto kasnije Vladimir Mirončuk izlazi u ring u kategoriji do 80 kilograma protiv Kana Ajkutsuna iz Turske.

U popodnevnom programu od 18.00 časova Pavel Fjodorov u kategoriji do 63,5 kilograma boksuje u drugom kolu protiv Turčina Kerema Ojzemana, a Almir Memić u kategoriji do 75 kilograma ukrstiće rukavice sa Kevinom Šumanom iz Nemačke.

Komentari (0)

Sport