Ostali sportovi

Srbija bez velikog pojačanja: Petar Nenadić ne igra protiv Francuske

Komentari

Autor: Euronews

17/01/2022

-

17:30

Srbija bez velikog pojačanja: Petar Nenadić ne igra protiv Francuske
Nenadić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Učinilo se u jednom trenutku da je selekcija Srbije dobila veliko pojačanje uoči večerašnjeg meča 3. kola Evropskog prvenstva protiv reprezentacije Francuske (20.30, TV Arena 1 Premium), ali se to, ipak, neće ostvariti.

Tu vest je na svojim zvaničnim kanalima komunikacije objavila i Evropska rukometna federacija (EHF), izgledalo je kao da će se jedan od najboljih evropskih rukometaša staviti na raspolaganje treneru Toniju Đeroni i to kao zamena za Petra Đorđića.

Međutim, situacija se uskoro promenila.

Naime, neophodni papiri za Nenadićev nastup nisu uspeli da stignu i "orlovi" će protiv Francuza morati da igraju bez prvotimca Vesprema.

Nenadić je inače otpao sa spiska reprezentativaca za Evropsko prvenstvo zbog povrede butnog mišića, ali je pokazao spremnost da pomogne nakon novih kadrovskih problema unutar tabora nacionalnog tima. Na žalost, to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. 

Reprezentaciji Srbije je u večerašnjem duelu neophodna pobeda od najmanje dva gola razlike kako bi se plasirala u nastavak takmičenja, a ukoliko u tom uspe iz grupe bi prenela dva boda.

Komentari (0)

Sport