Ostali sportovi

Rukometaši Srbije se okupili pred dvomeč sa Češkom

Komentari

Autor: Euronews

14/03/2022

-

09:40

Rukometaši Srbije se okupili pred dvomeč sa Češkom
Rukometaši Srbije se okupili pred dvomeč sa Češkom - Copyright Rukometni savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Rukometaši Srbije okupili su se u martovskoj EHF nedelji nacionalnih timova, tokom koje će tranažne aktivnosti obavljati u Кragujevcu, a zatim sledi put u Žubri na dve prijateljske utakmice sa reprezentacijom Češke (18. i 19. mart).

Izabranicima Tonija Đerone ovo će biti kontrolne provere pred baraž mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo u kojima će se Srbija u aprilu mesecu sastati sa pobednikom dvomeča između Italije i Slovenije.

"Jedva sam čekao da se okupimo i da krenemo u novu priču posle svega onoga što nas je snašlo u januaru. Čekaju nas važne kvalifikacione utakmice u aprilu, najverovatnije protiv Slovenije. Ovih sedam dana za pripreme nam je bitno, kao i dve provere u Češkoj, da se ponovo vratimo onome što smo radili u decembru i januaru", rekao je na okupljanju iskusni levi bek Petar Đorđić (31) i dodao:

"Češka je na poslednja dva-tri takmičenja pokazala da je dobra reprezentacija i biće to odličan test za nas. Nadam se da ćemo u Češku otići u punom sastavu i u punoj snazi pa da vidimo gde smo".

Komentari (0)

Sport