Ostali sportovi

Srpski bokseri na poslednjim pripremama pred Evropsko prvenstvo

Komentari

Autor: Tanjug

12/05/2022

-

14:15

Srpski bokseri na poslednjim pripremama pred Evropsko prvenstvo
Srpski bokseri na poslednjim pripremama pred Evropsko prvenstvo - Copyright Bokserski savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Bokserska reprezentacija Srbije privodi kraju pripreme u bazi Čehov, u moskovskoj oblasti, jednom od najboljih trening centara sveta i brusi formu za Evropsko prvenstvo.

Evropski šampionat u Jerevanu, u Jermeniji, počeće 21. maja.

Srbiju će predstavljati Omer Ametović, Tamir Galanov, Pavel Fjedorov, Vahid Abasov, Sandro Poletan, Almir Memić, Artum Agejev, Vladimir Mirončikov, Sadam Magomedov i Sergej Kalčugin.

"Svi smo podredili naše forme Evropskom prvenstvu u Jermeniji. Biće izuzetno jak turnir, niko neće imati lak posao, svi želimo medalje i idemo da se borimo svim snagama. Iza nas je i učešće na turniru Beogradski pobednik, koji je po kvalitetu takmičara i meceva uvek jedan od najjačih u Evropi i za nas je bio odličan test. Pripreme u bazi Čehov protiču sjajno, imamo idealne uslove za rad i vrhunske sparinge", rekao je Mirončikov. 

"Treninzi su naporni i raznovrsni, ali bez odricanja i teškog rada nema rezultata. Svi ćemo biti na 100 posto spremnosti i motivisanosti kada dođe trenutak da se uđe u ring u Jerevanu i bori za Srbiju", istakao je osvajač istorijske bronzane medalje na šampionatu sveta u Beogradu.

Na šampionatu Evrope u Jerevenu učestvovaće 38 zemalja.

Komentari (0)

Sport