Ostali sportovi

Mlada reprezentacija Srbije bez finala na EP: Borba za bronzu u nedelju

Komentari

Autor: Euronews

15/07/2022

-

19:00

Mlada reprezentacija Srbije bez finala na EP: Borba za bronzu u nedelju
Mlada reprezentacija Srbije bez finala na EP: Borba za bronzu u nedelju - Copyright RSS

veličina teksta

Aa Aa

Rukometna reprezentacija Srbije u uzrastu do 20 godina poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od selekcije Španije rezultatom 32:29.

Pružili su dobar meč mladi ''Orlići'', ali nisu mogli do pobede, te će borbu za broznu voditi u nedelju od 15.30 sa poraženim iz meča Portugal - Švedska.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Miloš Kos sa devet golova. U pobedničkom timu najbolji su bili Antonio Martinez Ljamazares i Jan Guri Aregaj, koji su postigli po šest golova.

Rukometaši Španije su stigli do pobede pošto su vodili od početka meča. Španci su poveli na startu meča 8:1, ali je naša selekcija uspela da smanji prednost i da na poluvreme ode sa minus 5 (10:15).

Španci su na početku drugog poluvremena održavali visoku prednost, ali su mladi srpski rukometaši zaigrali angažovanije u nastavku meča i u 50. minutu prišli su na minus dva (25:27). Srbija je potom napravila nekoliko tehničkih grešaka, a Španci nisu dozvolili da naši rukometaši naprave preokret i zasluženo su stigli do pobede.

 

Komentari (0)

Sport